Rögnaröd 4650

Rögnaröd, Klippans kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
6 669 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
13 815 kr/år

Välkomna in på den mysiga grusväg vackert belägen mellan de blomstrande träden som leder er hela vägen upp till detta naturparadis!

På denna idylliska tomt om 6669kvm finner en stor lada som för den händiga kan göras om till ett stort garage eller något annat som önskas av fastighetens nästa ägare. Vidare finner ett gästhus/studioateljé med ett stort allrum med pentry, kontor/sovrum samt ett loft som sträcker sig över hela huset. Här är de perfekt för er som önskar ha ert kontoret hemma, bostad för de äldre barnen eller bara vara som den är idag. Låt fantasin flöda fritt!

Nu når vi juvelen av fastigheten och de är det vackra boningshuset i röda toner. Bostaden erbjuder er vackra detaljer såsom riktigt träplanksgolv, lantligt kök med köksö, öppet vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och braskamin på båda våningsplanen. Utöver detta så har bostaden hela fyra sovrum och toalett på båda våningsplan. Badrummet på bottenplan är stilrent renoverat med golvvärme, kakel och klinker, duschvägg, dubbel kommod framför fönstret som ger utsikt mot den grönskande tomten och en värmande bastu för kyliga dagar!

I detta naturparadis kan man bo delvis självförsörjande med gott om plats för odling, mindre djur såsom ankor, getter, höner m.fl som kan röra sig fritt på de stora markerna. Bostaden värmekällor är de sprakande braskaminerna och en modern värmepump, detta gör så att driftkostnaderna kan hålla otroligt låga.

Denna fastighet vill ni verkligen inte missa så kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in er på en visning eller få mer information. Välkomna hem till er nästa bostadsdröm!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Kontakta mäklaren

Sebastian Berngarn

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
Mäklare Sebastian Berngarn, Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
0700512111