Hagafjärden 208

Rogsta, Hudiksvall Karta & restider

5 400 000 kr
VillaVilla

Nu kan vi erbjuda ett fantastiskt havsläge på en rejäl havstomt på 8 124 m² i söderläge vid Hagafjärden 1,9 mil öster om Hudiksvall på väg ut mot Hornslandet. Unikt tillfälle för dig som söker något utöver det vanliga. På fastigheten finns ett vinkelbyggt bostadshus uppfört i timmer i 1 1/2-plan, timrad garagebyggnad med bland annat tvättstuga och sovloft samt en isolerad gäststuga med ett härligt soldäck. Bostadshuset omfattar bland annat ett rymligt kök med platsbyggd inredning och vedspis, matrum med täljstenskamin, vardagsrum med kakelugn, 2-3 sovrum, allrum, 2 våtutrymmen varav ett är kakelklätt. Bostaden som är i mycket gott skick har en ljus och trevlig färgsättning och och generösa sällskapsutrymmen med havsutsikt från flera utav rummen. Många fina detaljer ger ett gediget intryck med bland annat trägolv och klinkergolv med golvvärme i flera utav rummen, trätak och synliga takbjälkar samt synliga timmerväggar i ett rum. Insynsskyddad innergård, ca 80 m², i vinkeln mellan husen.

Garagebyggnaden som även den är uppförd i timmer erbjuder ett rymligt garage samt ett boutrymme med hall, trinettkök, tvättstuga/duschrum samt en inredd övervåning med gästrum och en loungedel med fin havsutsikt. I garagedelen finns en sjövärmeanläggning med kulvert till bostadshuset vilket innebär låga driftskostnader för fastigheten.

Isolerad gäststuga med 2 rum samt ett generöst nybyggt trädäck på 58 m² mot havet.

Brygga, ca 25 m², samt egen plats för sjösättning.

Är du intresserad av att ha några djur på den egna fastigheten så kan det här finnas möjlighet till detta eftersom tomten är på 8 154 m² vilket medför möjlighet till att ha exempelvis häst, får, höns eller andra djur.

Fastigheten är belägen 1,9 mil från Hudiksvalls centrum och 1,5 mil från från Hölicks naturreservat på Hornslandet som bland annat erbjuder fantastiska badstränder, restaurang och småbåtshamn. Till Kuggörarnas naturreservat med sina klippor, klapperstensfält och blockiga stränder är det också ca 1,5 mil. Vandringsleder finns inom
närområdet. Bra bussförbindelse till Hudiksvall finns 200 m från fastigheten.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
164 m²
Tomtarea
8 124 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
27 350 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hagafjärden 208 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 400 000 kr
Driftkostnad
27 350 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

17 767
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 179 dagar sedan, den 24 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips