Violvägen 16

Ronneby Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
940 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
36 196 kr/år
Antal besök
2 778
Dagar på Hemnet
24

Välkommen till en trivsam familjevilla i 1,5-plan med vidbyggt garage på Violvägen 16. Bra planerad fastighet på Östra Hulta byggd 1975. Östra Hulta är ett lugnt, naturnära och populärt område, perfekt för familjen. Huset består av sex rum (varav fyra sovrum) och kök fördelat på 153 kvm boyta och 50 kvm biyta. På entréplanet finner vi en välkomnande hall, kök uppdelat i köksdel och matplats med vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum, tvättstuga och bastu. På övre plan ett stort allrum, gästtoalett och två sovrum. Interiören är väl underhållen men av äldre modell, därför kan man med en uppdatering här sätta sin egen prägel på sitt boende. En härlig och lättskött tomt på drygt 940 kvm som på gränsar till ett grönområde och åkrar, vilket gör att man får en lantlig känsla mitt i villakvarteret. Altan och inglasat uterum på baksidan. Bra ytor i trädgården för lekande barn och en stor lekplats bara ett stenkast iväg förhöjer familjeprägeln på huset och området.

I denna del av Ronneby är det nära till det mesta. Cykelavstånd till bekvämligheter i centrum och också nära till hav och natur. Man är snabbt uppe på E-22:an för pendling till närliggande städer om det behövs. Malmö/Köpenhamn finns också inom räckhåll, ca 2-2,5 timmar.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning.

Läs mer hos mäklaren