Fruktvägen 4

Rörum, Simrishamns kommun Se på karta

4 595 000 kr

4 895 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
684 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
26 407 kr/år

Fullt inrett och klart för inflytt!

Vi har nu nöjet att presentera denna högkvalitativa stenvilla med känsla av nybyggt på eftertraktat läge i hjärtat av Österlen med dess unika natur och många smultronställen.

Låt oss börja med läget, som enkelt uttryckt är svårslaget. Med cykel- och promenadavstånd till bl a Rörum, Sophiaskolan, Österlens Golfklubb med två golfbanor och padel, Franskans Crêperie och Mandelmanns trädgårdar väntar här direkt närhet till det mesta som kan tänkas. Och Österlens alla smultronställen? Jo, här bor du mitt bland dem. Listan kan göras lång med bl a Knäbäckshusen, Stenshuvud, Karlaby Kro, Kivik, Brantevik och Ystad som alla nås på mellan ca 10-40 minuter.

Och huset i sig håller så klart samma nivå. Här erbjuds ett stenhus med sociala ytor där både inner- och yttermiljö lätt kan njutas, nyrenoverat kök med bänkskiva i Carrara-marmor och hela fyra sovrum, bara för att nämna några höjdpunkter. Dessutom ingår alla möbler- och TV i boningshuset samt utemöbler. På tomten finns även ett garage med klinkergolv och vind som möjligtvis kan utvecklas om behov finns. Omgående tillträde möjligt för den köpare som önskar.

Med Simrishamn bara ca tio minuter bort eller halvtimmen på cykel blir det enkelt att ta del av även detta utbud med flera populära restauranger och utmärkt handel. Malmö nås på lite mer än en timme.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Staffanstorp

Kontakta mäklaren

Marcus Pettersson

Våningen & Villan Staffanstorp
Mäklare Marcus Pettersson, Våningen & Villan Staffanstorp
0704-80 72 81