Drottningdalsvägen 33

Roslags-Bro, Norrtälje kommun Se på karta

3 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
1 573 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
45 671 kr/år
Antal besök
4 311
Dagar på Hemnet
10

I Drottningdal ligger denna lantliga och fina familjevilla på 158 kvm och med 4 sovrum samt ett stort garage med stora förrådsutrymmen. Ett hemtrevligt kök med matplats och ett mysigt vardagsrum med braskamin. På nedervåningen finns hall, stort sovrum, duschrum, tvättstuga samt groventré där man enkelt når garaget. På övervåningen har man tre sovrum, badrum samt ett stort allrum. På baksidan finns altanen med perfekt sydväst läge där man får njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Trivsamt trädgårdstomt som är helt insynsskyddad perfekt för lek och spel.

I Roslagsbro har man nära till naturen och idrotten. Här finns ett rikt föreningsliv med nära tillgång till sporthall, fotbollsplaner och elljusspår. Närhet till både förskola och skola, år F-6. Det är endast ca 10 minuter till Norrtälje vilket gör det enkelt för den som pendlar. För den som önskar lugnet och gemenskapen men ändå en praktisk vardag är detta ett mycket bra val.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Pär Johnsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Pär Johnsson, Mäklarhuset Norrtälje
0708261156

Visningstider

  • 24
    okt
    Idag kl. 10:30–11:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter tar vi endast emot bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas