Tistelfjärilgatan 3

Erlandsdal, Svedala kommun Se på karta

4 745 000 kr

4 995 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159 m²
Tomtarea
528 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
42 800 kr/år

Välkommen till detta charmiga hus på Tistelfjärilsgatan 3!

Detta hus byggdes 2001 och erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till både grönområden och skola. Huset ligger på en solig tomt med en lummig trädgård som ger en känsla av ro och avkoppling. Lägg därtill ett elavtal bundet till april 2024 på 66,25 öre/kWh som går att överta vilket gör att man slipper tänka på allt vad elkris heter i ett år till!

På nedervåningen hittar du de sociala ytorna som är perfekta för underhållning och samvaro med familj och vänner. Här finns ett ljust och välkomnande vardagsrum, en rymlig matsal och ett fint kök med gott om arbetsyta och förvaring. På nedervåningen finner vi även ett arbetsrum som med fördel kan användas även som gästrum. På nedervåningen finns även ett av bostadens två fullstora badrum utrustade med dusch samt badkar, perfekt för familjen så man slipper trängas.

På ovanvåningen finns tre sovrum samt ett allrum som idag används som extra tv-hörna. Genom det större sovrummet når du även en balkong i soligt läge samt har gott om förvaring i en ”walk-in closet”.

När du går ut från huset möts du av en grönskande och inbjudande trädgård med gott om plats för lek och avkoppling. Här kan du njuta av de härliga dagarna med familj och vänner, eller bara koppla av på egen hand. Du kommer att uppskatta den lugna och avkopplande atmosfären som trädgården ger.
Sammanfattningsvis, detta hus är en perfekt kombination av modernitet och bekvämlighet, med en lummig trädgård och närhet till både grönområden och skola. Detta är ett utmärkt val för en familj som söker ett bekvämt och fridfullt hem.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Marcus Turesson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Marcus Turesson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0730272751

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.