Ringvägen 7A

Runby, Upplands Väsby Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
121 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
768 m²
Byggår
1997
Driftkostnad
38 093 kr/år
Antal besök
4 006
Dagar på Hemnet
16

Hus med två plan och två separata bostäder samt garage i två plan med plats för upp till fyra bilar!

Unik bostad med potential på en högt belägen tomt i Runby, perfekt för den som vill ha ett hus med möjlighet till passiv inkomst genom uthyrning eller dig som har en ytkrävande hobby.
Husets övre plan nås från egen ingång på kortsidan och disponerar 3 rum och kök, balkong och uteplats precis utanför farstukvisten. Det nedre planet är även det om 3 rum och kök, med en uteplats intill bostadens ingång som ligger öppet mot söder och väster med sol under eftermiddag och kväll. Bostäderna har gemensamt uppvärmningssystem kopplat till en bergvärmepump, utrustat med 3-glas isolerfönster och plåttak. Av husets sex rum går fyra att använda som sovrum, på vardera plan finns ett rymligt hygienutrymme och bergvärmepannan finns i det övre.

Husets verkligen unika delar ligger framför huset i form av ett garage. Byggnaden är uppförd i två plan med två portar som nås från gatunivå och en dubbelport på husets övre nivå. Garaget är isolerat och värms upp med luftvärmepump.

Ringvägen ligger i mycket centralt i Runbys villaområde, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Inom ett par minuters räckhåll breder Runbyskogens orörda natur ut sig med svamp- och bärskog, elljusspår, skidspår samt cykel- och gångväg till Mälaren med den populära badplatsen Kairo och kommunens båtklubb. Från Ringvägen nås Upplands Väsby tågstation till fots liksom Runbyskolan och dess intilliggande fotbollsplan.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby