Sadelstigen 28

Runsten, Haninge kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 016 m²
Driftkostnad
37 200 kr/år

Välkommen till vackra Runsten Village i Grödinge, Haninge kommun.

Nu är äntligen en utav de större prisvärda arkitekthusen färdig för försäljning.
Fastigheten har ett mycket bra läge med fin utsikt mot terrängbana och vattendammar, baksidan gränsar mot natur / skog utan direkt insyn från grannar.

Huset har en unik planlösning med stora fina fönsterpartier som ger ett härligt ljus i hela huset. Bostaden passar utmärkt för alla, den stora familjen, unga paret, du som jobbar hemma eller är pensionär.

Entrén är välkomnande till en rymlig hall med tre platsbyggda garderobsväggar med skjutdörrar. Från hall möts man av den inbjudande sällskapsytan med öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum/sällskapsdel. Via glasdörrar som öppnas mot den rogivande altan förlängs sällskapsytan, altan ansluter till plan och fin gräsmatta.
Innanför allrum finns ett rum som är lämpligt som bibliotek/kontor eller sovrum.
På entréplan finns ytterligare ett stort sovrum ”master bedroom” med garderobsvägg och utgång till altan. Ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, en separat tvättstuga med groventre’ samt en gäst WC.

En stilren trappa tar dig till övervåningen som erbjuder tre sovrum varav två med vädringsbalkong, ett helkaklat badrum med dusch. Det finns även en vindsvåning med fönster och förberett för att lägga golv och måla väggar, eluttag finns. ”Ej full takhöjd”.

Uppfarten är grusad med plats för flera bilar, el är framdraget för ev.garage, carport eller elstolpe.
Hela tomten är gräsbelagd med uppvuxen tät gräsmatta.

Området präglas av vacker natur med öppna fält och rogivande skog. Många trevliga promenadstråk i skog, på stigar och vägar erbjuds.
Det är ett tryggt och lugnt område att bo i med övervägande barnfamiljer som har flyttat in.
Den första familjen flyttade in i januari 2017 och idag bor här ca.130 familjer.

Fiber finns förberett i huset .Telia öppen fiber, anslutningskostnad ca.27000kr.

I området finns en dagmamma verksamhet som drivs i en förskolelokal, här kan det vara kö. Kontakta Haninge kommun och sök på Runstens småfolk.

Det erbjuds en transportbuss som trafikerar Runsten - Tullinge tågstation på vardagar morgon och em/kväll. För tider och bokning se app skyttelbuss. Bussen är för närvarande gratis att åka med.

Har du hästintresse finns den stora ridanläggningen Runsten Equstrian inom några minuters promenad. Förtur till stallplats erbjuds, om det är kö, för de boende i området. Här kan man även avnjuta en god lunch eller middag eller bara ta en fika och träffa lite folk i anläggningens trivsamma cafeteria/restaurang som håller öppet varje dag.

Välkommen att kontakta
Anna på 0708-113085
för frågor eller om ni vill boka visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Anna Dahlgren

Totalmäklarna
Mäklare Anna Dahlgren, Totalmäklarna
0708-113085

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.