Gamla Landsvägen 5B

Sandared, Borås kommun Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 721 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
49 083 kr/år
Antal besök
10 312
Dagar på Hemnet
27

Äntligen får jag presentera detta unika hem i idyllisk miljö, med tidstypiska detaljer, insynsskyddad grönska och bara ett stenkast från sjön.

Högt beläget, på en insynsskyddad tomt ligger denna otroligt charmiga villa med en fin utsikt både mot Viaredssjön och närområdet. Här erbjuds det bästa av två världar; ett lugnt och ostört läge men samtidigt bara en kort promenad i från sandstrand och bad, Sandareds centrum, skola, affär och goda kommunikationer. Bostadshuset uppfördes 1912 och de stora renoveringar som har gjorts har utförts med fingertoppskänsla och respekt för husets charm och karaktär. Här finns många av de vackra originaldetaljerna bevarade, så som plankgolv, öppen spis och spegeldörrar. Planlösningen är charmig med vinklar och vrår men samtidigt även välplanerad med stora sociala ytor på nedre plan och de tre sovrummen mer ostört placerade på övre plan. Tomten är insynsskyddad och lummig med stor gräsmatta för spring och lek och anslutning till parkeringen finns ett stort garage med vidbyggd carport.

Blir det för lugnt och fridfullt i den grönskande trädgården har du bara någon minut till Sandareds centrala kärna. Där väntar tennishall, gym, caféer, butiker, restauranger, padelhall, blomsterbutik, skola, förskola, badhus, idrottshall, fotbollsplan och småbutiker. Lika nära har du till strandpromenad eller aktiviteter såsom vatten- och båtsport. Du har heller aldrig långt till lövskogsängar och natursköna vandringsleder. Sandared nås med lätthet både från Borås och Göteborg och har goda kommunikationer i form av buss och tåg åt båda håll.

Välkommen till ett hem att både förälskas och trivas i.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Borås

Kontakta mäklaren

Emelie Vestin

Fastighetsbyrån Borås
Mäklare Emelie Vestin, Fastighetsbyrån Borås
0706177873
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas