Sandby hedväg 10

Sandby Strand, Simrishamn Karta & restider

5 495 000 kr
VillaVilla

Det finns så otroligt många fördelar med att arbeta som fastighetsmäklare, ett av dem är att man aldrig vet vilket hus man ska komma till.

Visst visste jag att det var ett hus byggt på 70-talet och visst visste jag att det låg i underbara Sandby strand, men så mycket mer än så hade jag inte reda på innan mitt första besök i huset.

Så lite förvånad blev jag allt, när jag välkomnades in i huset och snabbt blev varse att spåren från 70-talet är svåra att finna och att de som finns kvar bara bidrar till husets härliga karaktär. Här varvas vackert klinkergolv från Höganäs med toppmodernt kök från Siematic. Gästtoaletten på entréplan ger en skön kontrast till det nyligen renoverade badrummet som inte ger mycket mer att önska och de synliga bjälkarna smälter fint ihop med de vackra trägolven och den imponerande öppna spisen.

Nuvarande ägare har på ett sällsynt sätt skapat ett varmt och praktiskt hem med alla de detaljer som vi idag önskar och har svårt att klara oss utan i form av generösa sällskapsutrymmen, ett storslaget kök, praktisk tvättstuga, gott om förvaring och sist men inte minst installation av fiber. Detta har man på ett utsökt sätt och med eftertanke smakfullt kombinerat med inspiration från den klassiska Skånegården med putsad fasad, spröjsade fönster, varma trägolv, imponerande eldstad och synliga bjälkar.

Att det finns grannar som ser efter huset när man själv inte är på plats känns tryggt samtidigt som utsikten mot ängsmarken från den skyddade och stenlagda uteplatsen på baksidan av huset skapar en känsla av frid och enskildhet.

När nära och kära kommer på besök erbjuds gott om sovrum inne i huset men om de stannar länge finns ett separat gästhus med egen dusch och toalett att tillgå.

Oavsett årstid är läget utsökt, på gångavstånd från vackra Sandby strand som erbjuder avkoppling och rekreation året runt. Varma sommardagar svalkar havet till ljudet av sorl och skratt, en klar höstdag promenerar man nästan ensam på stranden med havets brus som avkopplande sällskap, vintertid är havet ofta lite mer stilla, luften krispig och frisk och dofterna rogivande. När våren kommer och solen värmer så skönt är det njutningsfullt att ta en filt och bok med sig ner till stranden och njuta av det lugn som råder samtidigt som man ser fram emot den sommar och högsäsong som är i antågande.

Oavsett om du söker ett fritidshus med hög standard och gott om plats för familj och vänner eller ett permanenthus att njuta av året runt erbjuder detta hemtrevliga, välskötta och påkostade hem allt du kan önska!

Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
188 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
938 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
34 602 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sandby hedväg 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 495 000 kr
Driftkostnad
34 602 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 044
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 54 dagar sedan, den 1 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips