Tuvstarrvägen 52

Sätra, Gävle Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
718 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
28 254 kr/år
Tomträttsavgäld
10 900 kr/år
Antal besök
2 363
Dagar på Hemnet
7

Här har ni ett välskött hus som bjuder på frukostsol på framsidan och middagssol på baksidan. Insynen på framsidan är begränsad då det inte är något motstående hus tvärs över gatan. Baksidan består av en fint terrasserad tomt med en planterad ek.
Det välplanerade huset, den generösa gräsytan och närheten till pulkabacke, förskola, skola samt lokalbuss gör detta till ett utmärkt boende för barnfamiljen.
Huset är på 160 kvm fördelade på ett och ett halvt plan innehållande 6-7 rum och kök. På entréplanet finns förutom kök ett rymligt vardagsrum, två sovrum, ett allrum, badrum, wc samt en tvättstuga med grovingång. Allrummet var i originalutförandet två sovrum, så det finns möjlighet till fyra sovrum på det nedre planet. I anslutning till ett av sovrummen finns ett väl tilltaget inglasat uterum där man kan vara stora delar av året. Uterummet nås även från altanen på baksidan.
På övervåningen finns ytterligare ett sovrum, klädkammare, kattvindar och ett extra stort allrum för lek eller samvaro.
I anslutning till huset finns ett isolerat och uppvärmt garage med ett rymligt förråd samt en bod för trädgårdsutrustning.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gävle

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.