Kullavägen 3B

Saxered, Mark Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139,3 m²
Tomtarea
1 725 m²
Byggår
2020
Antal besök
2 488
Dagar på Hemnet
6

En mycket välplanerad lösvirkesvilla där du kan flytta in under våren 2021. Perfekt tillfälle för dig som drömmer om att bo i ett helt nytt hus, men inte har lust eller tid att gå igenom hela processen med att bygga från grunden. Villan färdigställs invändigt nu under våren och om du är snabb så finns fortfarande möjligheten att vara med och påverka material- och färgval. Fyra sovrum varav ett med eget badrum och stor klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning där det är förberett för installation av braskamin.

Förberett för friliggande carport och förråd (gjuten platta).

Här bor du idylliskt och lantligt med en kort körväg innan du är ute på E6 och med perfekt pendlingsläge till såväl Göteborg som Kungsbacka eller söderut. En härlig boendemiljö med närhet till bad, bär- och svampskog, populära utflyktsmålet Äskhults By bland mycket annat. Skola F-6 i närliggande Fotskäl och skolbuss går uppe vid vägen. Skola 7-9 finns i Sätila.

Vägbeskrivning: Från Fjärås, kör österut på Tostaredsvägen. Vid skylt mot "Kulla" och "Snickerifabrik", sväng höger. Sedan ligger tomtplatsen precis in till vänster.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.