Tjäderstigen 15

Saxtorp, Landskrona kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
70 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
2 207 m²
Byggår
1931
Driftkostnad
57 552 kr/år

Med infart via mysig skogsväg på ostört läge finner vi denna fastighet som är en dröm för er som vill bo avskilt men samtidigt inte ha grannarna allt för långt bort. Lägg där till en insynsskyddad lummig tomt med stor härlig pool och ett stall med två boxar.
Både huset och stallet är putsat i samma vackra röda kulör och bostadshuset anno 1931 är renoverat för dagens standard och komfort men samtidigt bevarat de tidstypiska kvalitéerna för att inte gå miste om den otroliga charmen. På entréplan finns de sociala ytorna med lantligt fint kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp samt ett sovrum i anslutning till hall och trappa som binder samman husets alla plan. Ovanvåningen har öppet upp i nock med synliga takbjälkar och består av ett allrum samt ett sovrum med wc i anslutning. I källaren finns rymligt badrum med dusch och badkar, tvättstuga samt två extra rum som kan nyttjas efter behov.
Fastigheten är ypperligt belägen på Tjäderstigen omringad av både nybyggda som äldre fastigheter med gröna omgivningar passande för promenadstråk och ridturer samt med närhet till E6 för er som pendlar och inte många minuter till bland annat matbutik, förskola och skola.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Louise Tygård

Svenska Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Louise Tygård, Svenska Mäklarhuset Landskrona
070-323 30 96