Fiskare Lundbergs gata 26

Sigtuna - Björkbacka Strand, Sigtuna Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
176 m²
Biarea
29 m²
Tomtarea
797 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
52 420 kr/år
Antal besök
2 146
Dagar på Hemnet
2

Välkommen till Fiskare Lundbergs gata 26!

Med en vidunderlig sjöutsikt över den glittrande Garnsviken har det här huset ett av områdets absolut bästa lägen! Huset ligger på en trevlig hörntomt och ner till den allmänna bryggan är det bara några meter. Perfekt när man vill gå ner och ta ett svalkande dopp på sommaren eller dra på sig skridskorna vintertid när en bana på viken plogas.

Det välplanerade huset som är byggt år 2008 i två plan har en optimal planlösning med stora sällskapsytor på entréplanet såsom kök, vardagsrum och matplats som har stora glaspartier mot sjön. På entréplanet finns även ett sovrum, duschrum och tvättstuga.
På det övre planet har man ett allrum med utgång till takterrass, tre sovrum, en klädkammare samt ett badrum med både duschhörna, hörnbadkar och en rymlig bastu. Från de tre sovrummen har man en makalös sjöutsikt över Garnsviken!

Längs med husets ena sida finns trädäckade uteplatser med samma makalösa utsikt.

På den rymliga uppfarten finns plats för två bilar samt en bil i garage. Bakom garaget finns ett förråd.

Björkbacka Strand är ett fantastiskt ställe att bo på! Här vid Garnsviken vid Mälaren har de senaste 12 åren ett helt nytt område byggts upp. Men redan under Vikingatiden var här en boplats. En överfart över Garnsviken till Pilsbo fanns och vid infarten till Björkbacka finns en runsten som vikingen Styrbjörn lät resa efter sin far Sigsten.

I området finns förskola, skola (F-6), busshållsplatser, pizzeria samt den härliga badbryggan. Till Sigtunas mysiga stadskärna är det ca 2 km och det finns en belyst gång- och cykelväg som går vackert längs vattnet. Bussen som stannar i området går till både stadskärnan i Sigtuna, Märsta station och till Arlanda.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Sön 24 jan
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.