Stora Brännbovägen 10

Sigtuna- Brännbo, Sigtuna Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
962 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
50 882 kr/år
Antal besök
1 769
Dagar på Hemnet
7

Mycket välhållet 1950-talshus i det efterfrågade området Brännbo i Sigtuna. Villan har kontinuerligt renoverats och är i fint skick. Under senare år har nedervåningen byggts om, garaget blev till boende med golvvärme och fina materialval. Egen ingång till del med kokvrå och stort badrum ger möjlighet till uthyrning eller kontor.

Hall med garderober och ljust marmorgolv. Ett elegant körsbärskök från välkända Alsikekök med delvis nya vitvaror i bra kvalitet, två renoverade badrum med badkar resp dusch plus en gästoalett. Vardagsrum med fiskbensparkett och fungerande kakelugn med god uppvärmningskapacitet med utgång till stor balkong i söder med plats för såväl matbord som solstolar.
Idag finns det två sovrum på övre plan och möjlighet till två-tre sovrum på det nedre planet. Samtliga väggar förutom i ett rum är målade med kalkfärg från Annie Sloan.

Huset är omdränerat 2019, samtliga stammar är utbytta och energiförbrukningen är låg.

Uppväxt rymlig tomt med trädgårdsland, pallkragar, fyra stora äppelträd, kastanjeträd, syrénbuskar och prydnadsväxter. På tomten finns ett uthus med gott om lagringsutrymme. Nylagd marksten på uppfart med plats för två bilar samt stensatta gångar och nymålade staket som omger tomten.

Familjevänligt och lugnt område med fina strövområden i närheten. Till Sigtunas charmiga stadskärna och mysiga hamn är det 10 minuters gångväg. I närområdet finns förskolor, skolor, lekplats, bibliotek och hållplats för SL-buss. Prästängshallen, med bl a tennisplaner, innebandyhall samt utegym, och skidanläggningen Humbacken ligger ett par kvarter bort.

Välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 17
  jun
  Imorgon
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 20
  jun
  Sön 20 jun
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.