Ekorrvägen 8

Sigtuna kommun Se på karta

5 990 633 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
177 m²
Tomtarea
693 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
30 700 kr/år

Just nu har du ett unikt tillfälle och chans att flytta in i en nybyggd och mycket prisvärt 1½-plansvilla i centrala delen av Märsta med närhet till Centrum och Station! Och med unikt menas då att tillfällen som denna ges inte varje dag i ett redan etablerat bostadsområde. Här kan du redan från start vara med och bestämma egen design och inredning.

Detta förslag på nyproducerat hus från Vallsjöhus bjuder på totalt ca 178 kvm (med inredd vind) fördelat på sex rum och kök i 1½- plan. Hus men även läge passar barnfamiljen perfekt då skola, centrum, station finns ett stenkast bort. Husets mitt, präglas av en stor umgängesdel i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

Detta hus levereras nyckelfärdigt och är endast ett förslag på typ av hus som förhoppningsvis uppfyller alla dina krav för ett tryggt boende många år framöver samt även med låg driftskostnad. Materialval gjorda med omsorg för att få en fin och modern helhet som ni får chansen att sätta sista touchen på, för ert drömboende.

OBS: Tomten är ej knuten till någon husleverantör eller specifikt hus vilket ger stora valmöjligheter att välja och vraka för dig som köpare!
Priset avser utan inredd vind, men dock kan du få vinden inredd för ENDAST ca 300 Tkr som tillval!

Varmt välkommen att kontakta mig för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Kontakta mäklaren

Sami Uzunkaya

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Mäklare Sami Uzunkaya, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
0735-64 36 04