Ulls hage 8

Sigtuna, Sigtuna kommun Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
178 m²
Tomtarea
1 091 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
40 400 kr/år

Idylliskt boende! Sällan det säljs hus med ”herrgårdskänsla” och närhet till det mesta! Det bästa med huset är att det är ett gavelläge med fri utsikt över ängar, tomten är insynsskyddad från tre olika sidor av tomten. Ett rymligt och traditionellt trähus med plats för hela familjen.
Med soligt läge den barnvänliga Ölsta återfinns detta gedigna hus som genomsyras av ljus, rymd och väl genomtänkta materialval. Här bor man med närhet till natur med promenadavstånd till både bad och bussar som tar er vidare till pendelstation.

Boytan disponeras över två våningsplan. Planlösningen är satt med fokus på sociala ytor på husets entréplan med en anslutande trädgård, sovrum/allrum och gästtoalett. Kök från Marbodal och nya vitvaror från i år med köksö som avgränsar mot matplats och vardagsrum. I detta plan kan man få till ett sovrum till som var en alternativ lösning när man köpte huset. Högre upp i huset återfinns en mer privat sfär med fyra stora sovrum som rymmer större sängar och garderober. I det övreplanet finns ett stort badrum med kakel och klinker, det är inrett med badkar, stor spegel, handfat med underhängade skåp, det finns ett fönster som ger rummet ett fint ljus. Man har satt in plissepersienner i hela huset. I huset finns en tvättstuga med groventré, tvättmaskin och torktumlare.

Det bästa med huset är tillgången till en härlig trädgård med stenlagda uteplatser där man kan avnjuta fina sommardagar, här är man omgiven av fin grönska där man får vara ifred.

Ena sidan huset finns en praktisk byggnad med fönster och som är omkring 38 kvm. På andra sidan huset finns ett stort dubbelgarage med två portar, i anslutning finns ett isolerat rum med egen ingång, det beräknas vara en yta upp till omkring 60 kvm. Man har en uppfart framför garaget med plats för bilar.

Ölsta är centralt beläget med närhet till skogsområden, bad och all tänkbar handel. Inom området finns förskola och en bit bort finns F-9 skola. Bussar gör pendlingen in till stadens plus enkel och smidig.

Hör av er vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Marie Karademir

Bjurfors Sigtuna/Märsta
Mäklare Marie Karademir, Bjurfors Sigtuna/Märsta
070-782 00 37