Väringavägen 5

Sigtuna, Sigtuna kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
739 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
50 830 kr/år
Antal besök
5 314
Dagar på Hemnet
23

- SJÖUTSIKT MOT MÄLAREN
- EXKLUSIVT RENOVERAD
- BERGVÄRME MED VATTENBUREN GOLVVÄRME PÅ BÄGGE PLANEN
- GÅNGAVSTÅND TILL SIGTUNASTAD
- EN AV FÅ TOMTER MED PLAN GRÄSYTA

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING!

På populär och efterfrågad adress på Harberget ges möjligheten att förvärva denna pampiga villa med en totalyta på 258 kvm med attraktivt läge samt sjöutsikt mot Mälarens vatten!
Genom en exklusiv entrédörr med kodlås möts du av denna tillbyggda 1-plansvilla i etage med källare och exklusiva materialval, stort inglasad uterum och ett tillhörande soldäck om ca 150 kvm i soligt läge där en nerfälld pool skulle passa utomordentligt. Byggnaden har en del omfattande renoveringar och förbättringar såsom nya stammar i källarplan, utförd dränering, omlagd träpanel, bergvärmeanläggning m.m.

Här finns totalt sex tilltagna rum, två helkaklade badrum och SPA avdelning med dusch samt bastu. Bostaden bjuder på fina disponerade ytor för stora sällskap och inbyggd ljudanläggning från Sonos i nästintill varje rum samt fjärrstyrda lamellgardiner. För den som prioriterar fiber och arbete hemifrån finns även en överdimensionerad router som ger stabil täckning bostaden runt.

Husets läge är optimalt med sin närhet till allt Sigtuna stad har att erbjuda. På gångavstånd finns Sveriges äldsta gågata som erbjuder bland annat mataffär, restauranger, gym, butiker och biograf. Vidare finns småbåtshamn och badplatser för årets varmare dagar. Sigtuna Stad erbjuder även flertalet aktiviteter under alla årstider så som medeltidsmarknad, valborgsfirande och julmarknad.

I Sigtuna finns flera bra skolor för alla årskurser och montessoriförskola. Anrika Sigtuna Skolan Humanistiska Läroverk, SSHL, för högskola och gymnasium ligger i närområdet.

För natur – och idrottsintresserade erbjuder Sigtuna Stad underbara promenadstråk längs med Mälaren, långfärdsskridskor under vintern, motionsspår, idrottsaktiviteter på en mycket omtyckt idrottsplats samt närhet till flera golfbanor.

Charmiga småstadsidyllen Sigtuna och detta pampiga hus har allt som behövs för ett tryggt och trivsamt boende. Närservice, goda kommunikationer och friluftsliv gör huset perfekt för den aktiva barnfamiljen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Kontakta mäklaren

Sami Uzunkaya

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Mäklare Sami Uzunkaya, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
0735-64 36 04