Broholmsvägen 18

Sigtuna - Sjudargården, Sigtuna Se på karta

5 500 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
225 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 635 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
47 814 kr/år

Detta generösa hus bjuder på fint ljusinsläpp och sociala ytor. Huset är 225 kvadratmeter stort och rymmer sju rum, varav 4 sovrum samt kök. Här bor du familjevänligt, sjönära och attraktivt!
Den ursprungliga delen av villan byggdes 1953 och tillbyggdes med en husdel i två våningar 1979-1980.

En stor, trevlig och barnvänlig trädgårdstomt hör till huset och är utrustad med flera fruktträd, bärbuskar, stora gräsytor och många soltimmar. På tomten finns även ett garage och enkel carport samt en ljus, insynsskyddad och takbeklädd altan med trätrall och infravärme.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget på populära Broholmsvägen i västra delen av Sigtuna. Området har egen brygga och liten badplats vid Mälarstranden.

På bekvämt gångavstånd ligger SSHL:s högstadium och gymnasium, Sjudargårdsbadet och Sigtunas fina idrottsanläggning med slalombacke, skate-bana, flera fotbolls- och tennisbanor, fina hallar för tennis, innebandy och kampsport.

Sigtunas stadskärna med all tänkbar service och båthamnen med båtplatser, bra restauranger och caféer finns tio minuter bort och nås via den vackra strandpromenaden.
Dessutom har man Arlanda flygplats, Märsta järnvägsstation, Stockholm och Uppsala inom pendlingsavstånd.

Varmt välkommen till Broholmsvägen 18!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg