Björkbergsvägen 14

Siljansnäs, Leksands kommun Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
2 132 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
116 835 kr/år

Ring för visning!

Välkommen till denna spännande fastighet med inte bara ett bostadshus utan även en kyrka med på köpet. Bostaden är i grunden i gott skick men i behov av viss renovering, en del av de kostsamma delarna är redan tagna som dränering, bergvärme samt nyligen renoverade badrum.

Bostadshuset om 116 kvm fördelat på fem rum och kök. Källare med egen ingång och ett rum som har ordentligt fönster som skulle kunna göras om till ett tonårsrum eller uthyrning. På entréplanet finns kök, vardagsrum, två sovrum samt Gäst-WC. Öppen spis i vardagsrummet samt utgång till en stor altan i sydostläge med lugn omgivning. På ovanvåningen finns det två sovrum, hall/allrum samt badrum.

Kyrkan om 192 kvm i bottenplan är en unik byggnad. På entréplanet finns den gamla expeditionen, två besökstoaletter, ett genomgångskök som leder till ett mindre rum med skjutdörrar mot själva kyrksalen och slutligen själva kyrksalen med 4 meters takhöjd. Utöver finns en lägenhet om 76 kvm fördelat på två rum och kök en trappa upp med fantastisk utsikt ner mot Alviken. Potentialen med denna byggnad är oändlig; ateljé, utställningslokal, uthyrningsbostad etc, här är bara fantasin som sätter gränser!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Kontakta mäklaren

Petter Jansson

Mäklarhuset Leksand/Rättvik
Mäklare Petter Jansson, Mäklarhuset Leksand/Rättvik
0706444507
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas