Simmermarksvägen 15A

Simremarken, Trelleborgs kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
806 m²
Byggår
1899
Driftkostnad
58 898 kr/år

Ni svänger in på gårdsplan och välkomnas av denna fina Skånelänga med anor från sent 1800-tal. Här möts ni av en vitputsad vinkelbyggnad med generösa ytor, takbjälkar, brädgolv och en härlig trädgård med stort trädäck och spabad! Man har precis satt in helt nya spröjsade fönster, dörrar samt byggt om takkupan. Det finns kamin och öppen spis där elden kan spraka när vindarna viner på Söderslätt.

Skånelängan är L-formad och har utöver bostadsyta även ett litet förråd. Det finns plats för 4 bilar på gårdsplanen. Bostaden erbjuder idag rymligt kök med matplats och öppen planlösning mot stora matrummet. Det finns fyra sovrum, allrum med eldstad och öppet upp i nock, ett helkaklat badrum samt WC. Utvändigt som invändigt har man tänkt på den tidstypiska stilen och valt att behålla detaljer som takbjälkar och när man bytt fönster satt nya med spröjs. Tomten som vetter mot både söder och norr och erbjuder solsäkert läge med olika uteplatser att fånga solen i eller hålla till i skuggan. På framsidan stoltserar det vackra körsbärsträdet som blommar i både rosa och vitt!

På detta härliga läge bor ni granne med våra fina stränder och Söderslätts vackra åkerlandskap. Det tar bara ett par minuter att gå genom talldoftande småvägar ner till stranden som har brygga sommartid. Med bil tar ni er in till centrum på 5 minuter där ni har allt som man behöver. Tågstation, butiker, caféer mm. Sommartid tar man cykeln till Gislövs hamn, äter glass och promenerar i gränderna. Cykelavstånd till förskola och skola. Buss både till Ystad och Trelleborg finns på gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Trelleborg

Kontakta mäklaren

Rebecka Wihlborg

Fastighetsbyrån Trelleborg
Mäklare Rebecka Wihlborg, Fastighetsbyrån Trelleborg
073-522 61 63

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas