Nyproduktion

Vattenverksgatan 29

Sjöbo, Borås kommun Se på karta

4 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138,8 m²
Tomtarea
600 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år
Nyproduktion

Här bor du lugnt och skönt på villaområdet i Sjöbo, nära till skola, mataffär, pizzeria, postombud och inte minst Knalleland med allt du kan tänkas behöva. Tröttnar du på shopping ligger Öresjö med goda bad- och fiskemöjligheter precis runt hörnet. Ett par hundra meter bort ligger busshållplats varifrån du har mycket goda förbindelser med Borås centrum.

Befintligt hus skall rivas och lämna plats för ett First Choice 2.0, ett välplanerat och stilfullt hus. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga med plats för förvaring. Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre.

För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 0735-22 90 99.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri