Valbyvägen 11

Skaftö, Lysekils kommun Se på karta

14 950 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
123 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
860 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1935
Driftkostnad
48 745 kr/år

Nu har vi nöjet att kunna presentera denna mycket vackra skärgårdsdröm med fint utsiktsläge och perfekt solläge mitt i hjärtat av pittroreska Grundsund!

Huset på Valbyvägen 11 är ett synnerligen vackert och gediget hus uppfört 1935, i brytpunkten när den svenska arkitekturen influerades av både klassicism och funktionalism. Huset har flera, från den tiden, välbevarade detaljer som stående träpanel med läkt, brutet tak, spröjsade fönster, stor källare och oxöga (ett litet fönster längst upp) samt pärlspont och spegeldörrar.
Huset har kontinuerligt genomgått en genomgripande renovering samt om- och tillbyggnad, där man på ett mycket smakfullt sätt har lyckats att skapa en modern skärgårdsdröm med en härlig känsla som lämnar lite att önska!

Bostaden erbjuder idag ett trivsamt boende i två till tre plan med en väldisponerad planlösning med kök och sociala ytor på entréplan samt flertalet sovrum på övre plan och en delvis helt nyrenoverad källare där det finns goda möjligheter att skapa en separat lägenhet eller som passar utmärkt för dig som vill kunna erbjuda dina övernattande gäster ett komfortabelt boende.
På den generöst tilltagna tomten finns härliga gräsytor och även en "sjöbod" som tidigare var belägen i hamnen i Rågårdsvik och som numera erbjuder ett trevligt komplement i trädgården dit man gärna bjuder in till festligheter. Gott om parkeringsplatser för flera bilar. Fiber finns.

Här bor du perfekt och lugn belägenhet men ändå mitt i det genuina samhället, där det bästa av två världar möts , badrocksavstånd till havet och absolut närhet till restauranger i toppklass, hamnen där man kan man köpa färska skaldjur direkt från fiskebåten, och sommaraktiviteter som golf, tennis och padel.
I närområdet finns också vackra cykel- och vandringsleder som ger möjlighet att uppleva landskapets skiftande natur som sträcker sig mellan flera av Skaftös fina kustsamhällen och naturreservat. För den golfintresserade är det inte långt till Näreby pay-and-play med 9 hål och till Skaftö Golf med sin prisbelönta och fina 18-hålsbana.

Varmt välkommen med din anmälan till digital eller fysisk visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320