Kompassvägen 1

Skälby, Västerås kommun Se på karta

7 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
186 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
927 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
44 929 kr/år

- Nybyggt 2020
- Påkostade materialval
- Generös hörntomt med stenmur
- Garage & stenlagd uppfart
- Omåttligt populära Västra Skälby

Nu ges möjligheten att förvärva detta fantastiska boende om hela 186 + 25 kvm praktiskt fördelat på ett plan med vidbyggt garage. Du välkomnas av en slående takhöjd om över 5 meter i vardagsrum samt 3,30 m i större delar av huset! Söker du livskvalité utöver det vanliga är detta något för dig. På omåttligt populära och barnvänliga Västra Skälby finner Du denna slipade diamant uppförd 2020. Med sitt nybyggnadsår är materialvalen väl utvalda och genomgående smakfullt med tidlös design. Stor och lättskött hörntomt med skyddad baksida. Fantastisk utemiljö i form av gediget trädäck och härlig uteplats längst med baksidan. Uppfart för flertalet bilar och garage med generöst förråd. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form av genomgående rostfria vitvaror, genomgående vattenburen golvvärme, mekanisk frånluft med återvinning samt genomtänkta el-dragningar. Väl genomtänkta lyxiga materialval för både kök och badrum samt stor friköpt hörntomt om hela 927 kvm.

Här bor du lugnt och barnvänligt i nya kvarter. Gångavstånd till förskola/skola och Erikslund shoppingcenter når du med en kort promenad eller bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Denna chans vill Du inte missa. Varmt välkommen att besöka ditt framtida drömboende! Välkommen på visning samt kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VILLADEKLARERAD - Detta hus är Villadeklarerat och därmed besiktigad samt ansvarsförsäkring för dolda fel-försäkring ingår!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Karam Kaiser

Notar
Mäklare Karam Kaiser, Notar
0706-22 90 91
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021