Tranesvägen 19

Skåne-Tranås, Tomelilla kommun Se på karta

2 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
90 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1300 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
44 340 kr/år

En gång i tiden hade snickare J.K Lindén sin möbelverkstad här och det går fortfarande att se att en hantverkare har huserat här. Med snickarglädje på fasaden till den gamla verkstaden och ett magiskt växthus att bli förälskad i, med sina fantastiska bjälkar och spröjsade fönster andas uthusen en charm som är värd att bevaras och förädlas. Uthusen rymmer lokaler där kreativiteten och idéerna kan få flöda. Bostaden har en del på första plan med grovkök och sovrum/allrum och på andra plan fortsätter bostaden med kvaliteter som slipade trägolv, spegeldörrar, bjälkar i tak, öppen spis, nyare kök och nytt badrum. Här finns tre sovrum och ett härligt allrum. Om det inte skulle vara tillräckligt så finns det en trappa upp, en rejäl vind där det går att inreda ytterliga boyta. Här uppe har man dessutom tillgång till en takterrass. Detta är en fastighet som har många strängar på sin lyra och äldre detaljer kvar som minner om en tid där hantverket var lokalt. En kul detalj är en hiss mellan första plan och upp till nästa plan.

Är ni redo för att ta Österlen med storm och leva ut era drömmar om en egen ateljé, verkstad, festlokal, restaurang, bed and breakfast eller galleri? Eller är det dags för nästa möbelsnickare?
I byn Skåne Tranås finns ni på bra kommersiellt läge nära väg 19 där bussen mellan Ystad och Kristianstad stannar.
I denna lilla pärla till by förgyller det kullerstenslagda torget och byns damm med sin grönskande park miljön. Därtill gränsar fastigheten till en pittoresk gammal byväg där sinnebilden av en by på Österlens landsbygd blir sann.
Behöver skafferiet fyllas på går man till byns AutoMat där livsmedel enkelt köps från kl. 05.00 - 23.00 och vill man inte laga sin lunch själv så går man till Madame Blå där goda crepes serveras eller till Tiosken, en modern variant på gatukök.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Anneli Leo

Bjurfors Österlen
Mäklare Anneli Leo, Bjurfors Österlen
0701641909