Wahrbergsgatan 9

Skänninge, Mjölby kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
118 m²
Tomtarea
748 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
35 804 kr/år

GEDIGET HUS MED ENERGIKLASS B - Med ett familjevänligt läge nära både skola, barnomsorg och fin natur erbjuds nu denna gedigna och väl underhållna tegelvillan till försäljning. Här har säljaren bott och vårdat huset löpande sedan huset näst intill var nytt vilket får sägas vara ett väldigt gott betyg.

Entréplan rymmer ett vardagsrum med nedgång till det nedre planet. Vidare finns här ett stort öppet kök, ett fint badrum med både dusch och badkar samt fyra bra sovrum. En trappa ner hittar vi gott om förvaringsutrymmen, en mysig gillestuga med en värmande kamin, tvättstuga samt ett riktigt stort hobbyrum (fd garage).

Går man ut i trädgården finner man en riktig oas, en grönskande och mycket välskött trädgård med allt ifrån gröna ytor till fina perenna växter, bärbuskar och flertalet fruktträd. På fastigheten finns även en friggebod med isolerade väggar och gjuten platta samt infart med plats för flera fordon. Nästintill underhållsfri tegelfasad, 3-glas fönster, nyare tak och fjärrvärme borgar för en riktigt god driftekonomi. Husets energiklass B är för husets ålder något utöver det vanliga och riktigt bra. Se gärna energideklarationen för mer information.

Området är ett mycket barnvänligt område ett stenkast ifrån Månsjön och Väderkvarnsbacken. Väderkvarnsbacken är ett mysigt aktivitetsområde med en fin lekpark, en härlig grillplats, ett utegym för den som vill träna lite och en hundlekgård för våra fyrbenta vänner. För den som önskar ta ett svalkande dopp gör ni det i Månsjön som är en konstgjord sjö som fylls med vatten inför badsäsongen. Badplatsen har badbryggor och hopptorn.

Här i Skänninge bor ni vidare med närhet till det mesta. Inom cykelavstånd finns goda kommunikationer genom både buss och pendeltåg och likaså bra mataffär.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Sandra Tidblom

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Sandra Tidblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
0723-23 98 00