Skolgatan 22

Skärhamn, Tjörn Se på karta

5 290 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
102 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
352 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
25 815 kr/år

Mitt i Skärhamns pittoreska skärgårdskärna med utsikt över både hav och 'stad' välkomnas ni till Skolgatan 22. En fastighet för dig som söker sommarhuset med det rätta läget och vacker utsikt vid kusten.

Tomten ligger högt och soligt på lugn återvändsgata med egen parkering. Lättskött trädgård med terrasser i etage där utemiljön ramas in av huskroppar och berg; här njuter man gärna i eftermiddagssolen efter en dag på stranden eller ute med båten. Från samtliga uteplatser och balkongen har du dessutom fantastisk utsikt över hav och horisont. Endast tre minuters promenad i badrock till barnvänlig badplats med hopptorn.

Invändigt skapar de stora sällskapsytorna kontakt med såväl havet och utsikten som det lantliga köket. Här erbjuds två allrum, flera bra sovrum och två rejäla badrum i exklusivt utförande, varav ett med separat tvättdel. Visst underhållsbehov föreligger, främst vad gäller exteriören och komplementbyggnaderna på tomten men för den som önskar finns här en fin möjlighet att skapa t.ex. ateljé, gästhus eller varför inte ett schysst hemmakontor?

Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden. Under sommaren lever området upp lite extra. Fler restauranger håller öppet och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen, men här är lika vackert klara höstdagar, med stilla vatten och ett landskap som sprakar i färg.

Välkomna att kontakta mäklaren för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Jessica Mårtensson

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Jessica Mårtensson, Fastighetsbyrån Tjörn
0761-268440