Skegrie byaväg 54

Skegrie, Trelleborgs kommun Se på karta

6 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
620 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
22 676 kr/år

Välkommen till detta moderna och stilsäkra hem i attraktiva Skegrie. Här har ingenting lämnats åt slumpen och stilrena och påkostade materialval möter sällskapsvänlig, ljus och ypperlig planlösning.
Arkitekturen har ett rakt igenom ett elegant och modernt stilspråk med stilrena linjer, vackra glaspartier och luftiga ytor. Huset har dessutom en låg driftskostnad och erbjuder genomtänkta, smarta lösningar för automatisering och inbyggd ljusanläggning för dig som uppskattar genomtänkt design. Det lantliga läget i den äldre delen gör detta till ett tillfälle för dig som längtar efter fria vyer och som vill ha Trelleborg, Höllviken, Vellinge och Malmö på bekvämt avstånd.
Den sammanlagda ytan om 158 kvm fördelar husets sex rum och kök och större delen av bostaden ramas in av ett vitpigmenterat ekgolv, slätmålade väggar i sobra färgtoner och svarta detaljer som återfinns både interiört och exteriört. På entréplanet ligger fokus på det generösa sällskapsytorna som inrymmer vardagsrum, matplats och kök i en enda öppen enhet. Köket är en dröm, med sandfärgade köksluckor från Ballingslöv som snyggt matchar den tåliga bänkskivan i silestone och de vackra svarta detaljerna. Maskinparken består av induktionshäll med inbyggd fläkt, integrerad kyl/frys, diskmaskin, två ugnar och inbyggd vinkyl för 80 flaskor. En fröjd att laga mat i detta kök. Via stora fönsterpartier ut mot trädgården får rummen ett vackert ljusflöde och via köket finns utgång till vidbyggt trädäck och den lättakötta och fina trädgård. Utöver de underbara sällskapsytorna erbjuder entréplan en välkomnande hall. Praktiskt placerat i anslutning till rymligt tvättstuga/grovingång med bra förvaringsmöjligheter och fina avlasningsytor. I entréplanets andra del inryms ett stort sovrum med klädkammare samt ett stilrent badrum. Ovanvåningen inrymmer tre bra sovrum varav det ena med walk in closet, ytterligare ett stilrent badrum inrett med både badkar och dusch samt ett perfekt sällskapsrum åt barnen.
Trädgården om 620 kvm är lättskött, formbar och försedd med häckar, fruktträd samt trädäck och gräsytor i soligt söderläge. Bra uppställningsplats för två bilar.

I Skegrie bor man i lugn lantlig miljö med mysig bykänsla och i närheten finns bland annat förskolor, skola, omtyckt vedugnsbakad pizzeria samt mysiga Slättarps Gård. Man har behaglig pendlingsavstånd till Malmö, Köpenhamn med närheten till E6:an och busshållplats och på fin cykelväg kan man enkelt ta sig in till Trelleborg.

Välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trelleborg

Kontakta mäklaren

Marie Kullberg

Bjurfors Trelleborg
Mäklare Marie Kullberg, Bjurfors Trelleborg
0704244010