Mjölnargatan 10

Skellefteå, Skellefteå kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
950 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1955
Energiklass
F
Driftkostnad
46 975 kr/år

På Hedenbyn ligger detta hus med älvsutsikt. Huset har en boarea på 118 kvm med en biarea på 69 kvm fördelat på 6 rum varav 4 är sovrum. 1 1/2 plan med källare samt ett isolerat dubbelgarage och en lekstuga finns på fastigheten. Huset har vattenburen elvärme. Altan mot sydväst. Tomten är på 950 kvm och har utsikt mot älven. Huset är besiktat och ni hittar besiktningen under dokument.

Idag nyttjar säljaren 550 kvm av kommunmark söder om den egna fastigheten där det idag står ett växthus som ägs av säljaren.

Anmäl ert intresse redan idag till mäklaren.

Många har säkert funderingar kring den kommande Norrbottniabanan. Mitt tips är att ni kollar in denna film (https://www.youtube.com/watch?v=2jQ9bdm6bmQ&ab_channel=Trafikverket) från trafikverket där ni ser vart den nya dragningen av järnvägen kommer att gå. Efter 1.16 in i filmen ser ni detta hus och söder om det så kommer det att gå infartsväg till boende i området. All järnväg söder om huset kommer att plockas bort. Ni kan även läsa mer från Trafikverket kring bygget av Norrbottniabanan under länkar samt information från Skellefteå Kommun.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Fredrik Lindfors

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Fredrik Lindfors, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
0706879889