Roddargatan 32

Skellefteå, Skellefteå Se på karta

2 550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
117 m²
Biarea
53 m²
Tomtarea
803 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
41 018 kr/år
Antal besök
3 344
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkommen till Bergsbyn och en trevlig enplansvilla belägen i ett älvsnära kvarter! Här får du ett lättskött boende på ett plan med trevlig södertomt mot lekpark.

Varmt välkommen in genom hallen på gaveln av huset. Här ligger husets badrum och gästtoalett. Vidare in i huset finns ett sovrum och sedan ett allrum med kamin och matplats samt kök. Här är det fönster i två väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Vardagsrummet ligger med stora fönster mot söder och tomtens baksida. Från allrummet finns en utgång till altanen där man kan njuta av många soltimmar. Vid vardagsrummet finns ytterligare två sovrum. Från hallen tar man sig vidare till tvättstuga och pannrum och sedan till ett förråd och ett perfekt tonårsrum i ekonomidelen. Genom förrådet har man egen ingång från baksidan. Garaget rymmer en bil och det finns också ett soprum samt ett cykelskjul vid uppfarten.

Huset har vattenburen värme, indraget bredband, nytt yttertak 2011 och nya fönster 2013.

Tomten ligger härligt placerad mot söder och lummigt uppvuxen med en blandning av träd, häckar, buskar och perenner.

I Bergsbyn bor ni i ett familjevänligt, trevligt och naturnära läge. Här finns älven ett stenkast bort. Intill huset ligger en perfekt mindre lekpark för barnen. Bergsbyn har idrottsplats, flera förskolor och skola från förskoleklass till 5:an. Just nu håller kommunen på att bygga en ny förskola med sex avdelningar som väntas vara klar våren 2022. Det är ett samhälle med god framtidssyn och närhet till nya området kring Northvolt. I Bergsbyn finns också Discgolfterminalen som är ett populärt besöksmål för både erfarna och oerfarna spelare. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Skellefteå centrum. Detta är en bostad med perfekt läge i älvsnära kvarter i Bergsbyn. Måste ses och upplevas på plats.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Som ni känner till har Västerbotten fått skärpta råd gällande spridningen av covid-19. Vi på Svensk Fastighetsförmedling vill att vi och våra kunder ska känna oss trygga när vi möts på visningar. Våra mäklare kommer att ha ansiktsskydd på sig.
När man anmält sig till en visning är det viktigt att ni håller den tiden så vi minskar antalet folk i bostaden. Vi vill att ni kommer max 2 personer per anmäld visningsdeltagare. Ni lämnar föräldrar, barn (om det går) och kompisar hemma nu. Blir ni köpare får ni givetvis en ny visning tillsammans med de ni vill ska se bostaden. Vill även ni använda ansiktsskydd blir vi glada. Tillsammans gör vi en trygg och säker visning.

Som komplement till de fysiska visningarna erbjuder vi en onlinevisning som läggs upp på annonsen senare under veckan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå