Kommande

Klippstigen 2

Skeppsdalsström, Värmdö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
250 m²
Tomtarea
2 285 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
66 800 kr/år
Kommande

På en lugn återvändsgata och med ett högt läge i villaidyllen Skeppsdalsström ligger denna påkostade och rymliga enplansvilla om 250 kvm helt utan insyn och med en trädgård som för tankarna till sydeuropa med vackra stenlagda terrasseringar, fina planteringar, växthus och egen boulebana. I vinkeln finns en stor och insynsskyddad uteplats som är perfekt vänd mot sydväst med sol till sent på kvällen där man kan välja att antingen sitta under bar himmel eller under tak vid eldstaden.

En ultimat och komplett villabostad med öppna, vackra och praktiska sociala ytor inne och ute.

Huset har stora generösa sällskapsytor, tre - fyra sovrum och ett centralt placerat kök med utsikt både mot fram- och baksida. I ena vinkeln på huset ligger den privata sovrumsavdelningen och i den andra vinkeln finns spaavdelningen som kan nyttjas hela året med inomhuspool, bubbelbad och dubbla omklädningsrum med gemensam dusch och bastu. För gäster finns ett fint inrett gästhus om ca 10 kvm.

Genomgående i hela huset ligger det vattenburen golvvärme och bergvärmeanläggningen borgar för god driftsekonomi. Ventilationssystemet är påkostat och har både värmeåtervinning och kyla. Vidbyggt med huset finns ett isolerat dubbelgarage som skapar mycket goda förvaringsmöjligheter med många smarta lösningar. På den asfalterade infarten finns det gott om parkeringsplatser.

I vackra Skeppsdalsström kan man promenera ner till områdets fina badstrand och båthamn (förtur till båtplats för boende), gå över till Wermdö Golfklubb för en runda eller en god lunch på klubben eller på 25 minuter vara inne i stan. För områdets barn går det skolskjuts och förskola finns i området.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värmdö

Kontakta mäklaren

Petronella Tell

Fastighetsbyrån Värmdö
Mäklare Petronella Tell, Fastighetsbyrån Värmdö
0707-342131

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.