Åsavägen 17

Skogstorp, Eskilstuna kommun Se på karta

4 395 000 kr

4 750 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
841 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1988
Driftkostnad
47 397 kr/år

Varmt välkommen till Åsavägen 17 och detta enastående hus beläget i ett av Eskilstunas mest attraktiva områden, Skogstorp!
Här finner vi ett stort familjevänligt hus om 158 kvm med tre sovrum, men möjlighet finns att utöka med ytterligare upp till två sovrum så att man får totalt hela 6 rum och kök, varav 5 sovrum!

Här finns även ett uppvärmt och isolerat dubbelgarage med ett gästrum/ hemmakontor på baksidan av garaget där vi även finner en toalett med nylagt klinkergolv.

Här finns det gott om plats för flertalet bilar på garageuppfarten och på fastighetens baksida hittar vi en stor insynsskyddad altan i ett fantastiskt solläge med en del med tak och en del utan. Fastigheten ger även plats för en stor lekvänlig gräsyta som även den är insynsskyddad. Lättskött tomt med tujahäck, en blommande spireahäck och flera buskar, rosor och ett jordgubbsland.

Väl inne i huset består entréplan av ett vardagsrum med matsalsdel/lekrum med utgång till altanen, ett stort kök med gott om plats för en större matgrupp samt den andra utgången till altanen. På entréplan finner vi även en stor ljus hall, en helkaklad toalett, en groventré/tvättstuga, ett skafferi/förråd samt en klädkammare.

På det övre planet finns tre sovrum varav det stora sovrummet har en egen klädkammare. Här finns även ett helkaklat badrum med ett fantastiskt burspråk, ett allrum med möjlighet till arbetshörna och där vi når ut till balkongen som även den är belägen i söderläge precis som altanen.

Det här är en unik möjlighet att få förvärva ett stort hus med dubbelgarage i den lugna villaidyllen Skogstorp! Huset är besiktigat med gott resultat och försäkring för dolda fel finns givetvis. Larm finns att överta från ägarna. Här bor du i omtyckta Skogstorp, ett område som passar både gammal och ung. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag så som matbutik, skola F-9, idrottsanläggning och utmärkta kommunikationer. Bekvämt cykelavstånd till Eskilstuna centrum och tågstationen. För dig som pendlar går direkttåg till Stockholm och E20 tar dig enkelt till huvudstaden med bil. Under pendlingstimmarna går även snabbtåg till Stockholms central med en restid på ca 45 minuter.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Jesper Lind

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Jesper  Lind, Fastighetsbyrån Eskilstuna
0767200820

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas