Kvarngatan 10

Skörpinge, Ängelholms kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
105 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
617 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
20 777 kr/år

Söker ni ett litet lättskött hus? Nu erbjuds denna totalrenoverade villa med stort trädäck och tomt i soligt sydvästläge med närheten till centrum.

Beläget på anrika Kvarngatan ligger detta bedårande hus med historia som troligtvis sträcker sig från slutet av 1800-talet. Ett underbart boende att verkligen längta hem till.

Fastigheten har nyligen genomgått omfattande renoveringar såväl interiört som exteriört, där i princip allt är gjort. Nu ges möjligheten för nästa ägare att luta sig tillbaka och njuta. Eleganta och exklusiva materialval i kombination med en ljus nordisk färgskala skapar den rätta karaktären och känslan. Fina detaljer som synliga takbjälkar och pärlspont som möter dagens stilrena look med enstavsparkett och spotlights i innertaken. Ett något mindre hus men som övverraskande nog inrymmer allt som kan tänkas behövas. Spännande planlösning med flera sovrums- och allrumsalternativ, utrymme för middagsbjudningar och annat mysigt häng med familj och vänner. För den som önskar ett större allrum kan man ta ner vägg mellan vardagsrum och matsal.

Baksidan är helt omsluten och insynsskyddad med innergårdskänsla. Stor terrass och trädgård som vänder sig i soligt sydvästläge. Uthus om ca 30 kvm som går att använda som förråd eller går att inreda för att få mer boendeyta.

På Kvarngatan bor man på återvändsgata i de lugna delarna av Ängelholm men samtidigt nära till folkliv och stadens goda utbud av krogar och caféer.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Fredrika Brunnström

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Fredrika Brunnström, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0723-601616