John Algots Väg 14

Skottorp, Laholm Karta & restider

3 333 333 kr
VillaVilla

Charmant sommarparadis för den hästtokige med fågelkvitter, salta bad, nypotatis och några av landets bästa tävlingsplatser omgivet av välartade grannar och deras välskötta trädgårdar.

I den bedårande byn Skottorp ligger detta förtjusande ställe där du har nära allt men som ändå ligger avsides med vidsträckta vyer. Den rymliga Mjöbäcksvillan har fyra sovrum och sällskapsrum på båda plan samt 2 badrum. Vid middagsbordet eller uterummet har man utblick över både hagar och åkrar med Hallandsåsens sluttning i horisonten.

3 av landets bästa tävlingsplatser ligger inom 2 mils avstånd. Ring Knutstorp knappa timmen bort. Med cykel kommer du på 10 min till Sveriges längsta sandstrand (om inte benen är för trötta, då kan det ta längre). Södra Sveriges bästa skidbacke Kungsbygget är blott 22 min bilväg bort där det även finns Zipline och sommarrodel. Golfbanor liksom Tennisbanor finns i överflöd i krokarna. Till fot bärandes din hund är du inom 2 minuter hos närmaste veterinär. För den kreative som älskar att dreja ligger Skottorps Stengods ett stenkast bort. Väla shoppingcenter i Helsingborg är ett populärt resmål när shoppingsuget blir dig övermäktigt. Båstad tågstation är 5 km bort om önskan att resa någon annanstans blir för stor.

Närmaste ridklubb är Båstads Ridklubb 3 km bort. En mysig ridstig finns i skogen med ganska bra underlag året om. Den långa, breda, härliga sandstranden får man rida på från 15/9 -1/5.

Självklart finns det en trevlig skola i byn och en fotbollsplan. Närmaste pizzeria ligger i byn och närmaste butik är Svens Livs vid stranden ca 3 km bort, ca 1 mil till Willys i Båstad eller ICA Maxi i Mellbystrand.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
170 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
4 729 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
21 494 kr/år
Byggår
1996
Räkna på boendet
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på John Algots Väg 14 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 333 333 kr
Driftkostnad
21 494 kr/år

Statistik

4 767
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 11 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips