Skreavägen 100

Skrea, Falkenbergs kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
6 312 m²
Byggår
1995
Driftkostnad
45 040 kr/år
Antal besök
7 430
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkomna till denna lantliga idyll nära havet och grönskande ängar. Hallandslängan med namnet Rosgården erbjuder cirka 160 kvadratmeter boyta med tomt om cirka 6300 kvadratmeter.

Bostadshuset med tillhörande byggnader är väl omhändertagna och är i genomgående gott skick. Vi välkomnas upp till huset från de automatiserade grindarna på en gruslagd uppfart till gården med plats för parkering av bilar. Här har man också förberett med markarbete för byggnation av ett stort garage eller ytterligare boningsyta.

In genom huvudentrén möts vi av charmiga originaldetaljer och en unik bostad med synligt bjälklag och vackert plankgolv. I hallen som leder oss in till det stora vardagsrummet finner vi en gästtoalett. Vardagsrummet erbjuder en fin takhöjd och är öppet till nock. Här finns också två loft och en nyrenoverad kakelugn som värmer stora delar av huset under de kallare månaderna. Från vardagsrummet når vi det stora köket med vedspis och moderna vitvaror. Stor matplats som vätter mot den stora trädgården. I köket finns också ett stort skafferi och en groventré.

I andra änden av bostaden finner vi ett helkaklat badrum med dusch och en rejäl tvättstuga med förvaring utmed hela väggen. I anslutning till tvättstugan ligger pannrummet.
Här finns ytterligare yta som kan nyttjas till sovrum/hemmakontor. Här finns också en spaavdelning med bastu och dusch. Detta utrymme kan också nyttjas som gym. Skjutdörrar av glas öppnar upp mot altanen rakt utanför och vill man så går man ut och svalkar sig på altanen efter bastubadet. Rakt ovanför spaavdelningen finner vi ytterligare ett rum som kan användas till sällskapsrum eller ytterligare sovrum.

Den enorma, insynsskyddade trädgården med stora fina träd, gräsytor, stenläggningar och rabatter inbjuder till stora möjligheter för den som är intresserad av grönska. Här sätter fantasin gränserna. I trädgården finner vi ett lusthus med altan för umgänge. Här finns också ett gårdshus som står under renovering med planer att fungera som gästhus för familj och vänner. I anslutning till gårdshuset finns en vinkällare/matkällare med tillhörande förråd.

Den stora fastigheten har under två tidigare tillfällen styckats av och sålts och det finns eventuellt möjlighet till ytterligare avstyckning. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp genom VIVAB kommer att vara ett alternativ för den som vill.

Här bor man lantligt men nära staden, havet och naturen. För den som pendlar når man motorvägen på några få minuter. Goda bussförbindelser och cykelvägar. Förskola i området. Bara en kort promenad bort ligger två välkända restauranger för den som vill ta del av Falkenbergs matkultur.

Bostaden är besiktigad av Anticimex och protokollet i sin helhet finns att ta del av som bilaga. Välkomna på visning. Vi ombesörjer privatvisning om så önskas.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Samuel Olsson

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
Mäklare Samuel Olsson, Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
070-2214007

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.