Gustaf Hööks väg 10

Skuru, Nacka Se på karta

7 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
109 m²
Biarea
105 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
18 005 kr/år
Antal besök
9 659
Dagar på Hemnet
7

Hus om totalt 214 kvm, belägen i populära barnvänliga Skuru.

Välkomna till en välskött, ljus och trevlig villa i ett lugnt mitt i villaidyllen Skuru. Här har hemmets sextiotalskänsla bevarats. Idealt för en aktiv familj som vill ha ett trivsamt hem nära till city, skolor och sportaktiviteter, natur och skärgård. Bullerby-skolan Borgvallaskolan finns i området och erbjuder årskurs f-3.

Stora fönsterpartier bjuder på vackert ljus i alla rum. Övre plan har ett stort och härligt vardagsrum med matrum i anslutning, ett rymligt kök från 60-talet. Badrum samt gästwc. Här finns även tre rymliga sovrum varav två med inbyggda garderober. En trappa ner finns källaren med bra takhöjd och eldstad. Här kan ytterligare flera sovrum inredas. Idag disponeras källarplan med allrum, tvättstuga, en stor snickarverkstad och flera förrådsrum. Källarplanet nås förutom från bostadens övre plan även från husets ena gavel via en separat entré, vilket gör att en del av källaren enkelt kan avgränsas och inredas till en uthyrningslägenhet, hemmakontor eller en möjlig generationsbostad.

Villan är belägen på en plan tomt om 700 kvm som erbjuder garage, stor solig altan, träd och buskar.

Skuru bjuder på det bästa av två världar med närheten både in till stan och till skärgården med Skurusundet precis runt knuten. Busshållplatsen är 300 meter från ytterdörren och härifrån går direktbussar till Slussen på 20 minuter. I området runt Skuru, Saltängen och Saltsjö-Duvnäs finns marinor med möjlighet till båtplats. Det finns flera fina skolor i närområdet, närmast är Borgvallaskolan med årskurs f-3 samt Skuru skola (F-9). Motionsslingor finns i det vackra naturreservatet Nyckelviken som ligger granne med Skuru.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka