Kungsviksvägen 14

Skuru, Nacka kommun Se på karta

10 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
723 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
21 462 kr/år

Med en strålande utsikt över Stockholms inlopp och nära intill Skurusundets mynning är detta hus beläget. Här bjuds på en förtrollande vacker vy. Fastigheten har tillhörande rätt att bygga egen brygga vid vattnet nedanför. Mysiga terrasser kantar kring huset som även erbjuder en altan/balkong med härlig kvällssol samt även ett härligt uterum som förlänger den varmare säsongen. Från fastigheten har du en mycket fin kontakt med den passerande båttrafiken, himlen och den vackra skärgårdsnaturen. Huset är förhållandevis rymligt och har 3 -4 sovrum och fina sociala ytor. Det finns en möjlighet att dela av det nedre bostadsplanet till ett generationsboende/uthyrningspolicy.

Nya detaljplanen medger att bebygga fastigheten med ett tvåplanshus som får uppta max 100 kvm av fastighetens markyta (inklusive övrig byggnad). Husets höjd får uppgå till max 8 meter.
Fastigheten har lov för egen brygga med segelbåtsdjup. Rätten till egen brygga är även upptagen i nya detaljplanen.
Kommunalts vatten och avlopp är betalt och anslutet till fastigheten.

Detta är ett helt unikt tillfälle att bli köpare av en fastighet nära intill vattnet i detta natursköna och attraktiva område.
Huset har ett extra attraktivt läge, högt och soligt, med en härlig kvällssol och det är relativt lättillgängligt med endast ett par trappor ner från fastigheternas parkeringsytor. Till fastigheten hör en laddplats för bil vid parkeringen.

Det äldre husets många stora fönster ger de sociala ytorna en fin kontakt med så väl havet som himmelen och båttrafiken och grönskan utanför. Inga träd skymmer den vackra utsikten! Här bor du i tyst läge nära intill naturen då inga stora vägar finns inom hörhåll. Ändå är man i Skuru, detta attraktiva villaområde alldeles nära in till Stockholms city - med såväl buss som bil och båt.

Här bor du med flera mysiga uteplatser som omgärdar huset och sammanbinder fastighetens olika nivåer. En del av altanen är under tak och inglasad till ett rejält uterum. Verkligen ett underbart ställe att njuta av under vår, sommar och höstkvällar.
Välkommen till en fantastisk fastighet som erbjuder ett oslagbart och riktigt unikt läge!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Kontakta mäklaren

Maria Norén Rylander

Bjurfors Nacka
Mäklare Maria Norén Rylander, Bjurfors Nacka
070-782 00 91