Dagsverkarens väg 10

Slottskogen, Håbo kommun Se på karta

3 570 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
1 340 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
27 100 kr/år

Varmt välkommen till denna ytterst väldisponerade villa om ca 153kvm i populära Skokloster. Ett underbart läge för familjen som vill ha många rum, sociala sällskapsytor och en kort promenad till kommunal förskola och grundskola, lite längre bort finns även en privat förskola och lågstadieskola.

I Skokloster har man tillgång till den lokala poolen som tillhör samfälligheten. Det är även mycket nära till bastu, utegym, tennisbana, fotbollsplan och en större lekplats, 2 vårdcentraler, gymnastiksal, affär, flertalet matserveringar, busshållplatser och givetvis gångavstånd till Skokloster Slott, Mälaren och naturen.

Ett flertal båtklubbar finns med möjlighet till båtplats. Baksidan vetter mot mindre skogsbryn med en stig till ovan nämnda faciliteter.
Fastigheten ligger långt in på gatan nära återvändsgränd och har ett högt och ogenerat läge.

Bostaden säljs förbesiktigad och med en säljarförsäkring.

Villan disponeras enligt nedanstående.

Vid ingång genom den välkomnande entrén möts man av
ett smakfullt och praktiskt golv. Det finns även en separat grovingång till tvättstugan.
Genom grovingången så finner man köket i direkt anslutning. Köket är av den större sorten och har gott om plats för köksmöblemang då dito huserar över två rum. Färgschemat går åt det ljusa hållet. Vardagsrummet har den storlek som man kan förvänta sig, här finns både utgång till den inglasade altanen med tillhörande uteplats och boendets braskamin.
På entreplanet finner man också ett badrum med golvvärme och ett sovrum, som kan göras om till två. Här finns även ett skafferi som tillika kan göras om till ett sovrum. En trappa upp finner man tre stycken sovrum i differentierade storlekar, ett allrum och en större toalett.
I det största sovrummet finns det en stor klädkammare och utgång till husets stora balkong.
I trädgården finns en lekstuga och sandlåda, ett familjeträd med 3 olika sortens äpplen och ett päronträd, jordgubbsland, röda- och svarta vinbär samt björnbär. Bakom carporten finns det även ett växthus. Längre ner i trädgården finns en friggebod.

Välkommen till ett genuint varmt och ombonat boende, välkommen på våra öppna visningar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta

Kontakta mäklaren

Dan Odeheim

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
Mäklare Dan Odeheim, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
070-760 51 87

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.