Äspövägen 517

Smygehamn, Trelleborg Se på karta

9 500 000 kr

10 500 000 kr -10%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
217,8 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 163 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
32 543 kr/år
Antal besök
31 460
Dagar på Hemnet
25

Där böljande, solgula rapsfält möter det klarblå havet presenterar vi med glädje denna fantastiska, arkitektritade Skånevilla, där gammalt möter nytt i en unik atmosfär av ljus och rymd. Uppförd 2013 finns här alla önskvärda attribut som ett modernt hem kan erbjuda, i utsökt samklang med karaktärsskapande detaljer såsom gammaldags kamin och vedspis, rustika tegelgolv och smyckande taklister.

Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på fyra utmärkta sovrum, två stilsäkert helkaklade badrum och extra allrum som med fördel nyttjas som kontor. Vidare erbjuds oemotståndliga sällskapsytor med öppet till nock och ett strålande ljusinsläpp genom flertalet höga fönsterpartier, i öppen planlösning med platsbyggd köksinteriör som stoltserar med finesser såsom havsvänt skafferi.

Trädgården gör förstås heller ingen besviken, utan lockar med generösa gräsytor och varierad vacker växtlighet som ramas in av lummiga häckar och staket. Husets vinkel bidrar till en skyddad, trädäcksförsedd terrass av vida mått, där värmande jacuzzi samspelar med härlig pool och charmerande pergola.

Ett förnämligt gästhus ovanpå fembilsgarage skänker än mer guldkant åt fastigheten. Här finns goda uthyrningsmöjligheter och en interiör att bländas av.

Villan ligger på bekvämt badrocksavstånd till Smygehamns underbara sandstrand, svalkande havsbad och pittoreska butiker, restauranger och caféer. En liten pärla på landet men ändå så nära till så mycket...

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Trelleborg