Övre Järnvägsgatan 21

Centralt, Östersunds kommun Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
114 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
883 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
49 550 kr/år

Friliggande villa på söder som har bostadsutrymmen på ca 150 kvm som innehåller allt som ni kan önska er av modern karaktär, kvalité samt påkostade och lyxiga detaljer som blir till glädje för både barn och vuxna. Koppla av med ett bad och njut av den stora altanen som har plats för både loungemöbel, matgrupp samt solstolar. Här skiner solen från tidig förmiddag till långt in på kvällen. Bostadshuset har genomgått en total förändring och renoverats för att på bästa sätt motsvara kraven som den moderna familjen kräver.

Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och erbjuder kök, matplast och vardagsrum i öppen planlösning där ni kan umgås med både släkt och vänner i en öppen trevlig miljö Mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I matsalsdelen har ni plats för ett stort matbord som rymmer hela familjen. Utgång till den fantastisk altanen som har sol hela dagen och kvällen mot den välskötta trädgårdstomten. På altanen har ni en härlig pool som inbjuder till bad från tidig vår till sen höst. Modernt påkostat kök som står redo för den som har nöjet att laga maten där allt är anpassat för att det ska bli så praktiskt och bekvämt som möjligt. Renoverat badrum som har klinker, golvvärme och stort bubbelhörnbadkar. Övre plan har moderna ytskikt. Här har familjen skapat ett kontor och gott om förvaringsutrymmen i sidovindarna. Här finns också två stora sovrum och renoverad toalett med golvvärme. Källarplanet har genomgått en mycket påkostad renovering med vattenburen golvvärme samt en mycket exklusiv relaxavdelning med bastu som inbjuder till avkoppling och samvaro. Ny tvättstuga och allmänt fräscha ytskikt i sovrum och förrådsutrymmen. Här finns dessutom en perfekt vinkällare för lagring av era favoritviner.

Här bor ni på trevliga populära södersidan där ni har närhet till stort köpcentrum med bl. a matbutik. Här har ni även gångavstånd till Minnesgärdet vid Storsjöns strand som erbjuder vacker utsikt mot Vallsundsbron och Oviksfjällen. Bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum.

Välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.