Björkåsavägen 11

Södertorn, Oskarshamns kommun Se på karta

2 950 000 kr

3 250 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
940 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
19 020 kr/år

Varmt välkomna till Björkåsavägen 11 och detta välplanerade tegelhus fördelat över 1 ½ plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter på återvändsgata och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med härligt stora gräsytor för spring och lek. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende.

Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig anslutning med varandra. Från vardagsrummet, med värmande braskamin når man det fantastiska inglasade rum med stora skjutbara fönsterpartier som blir som en extra detalj till huset. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum, samt en ljus och praktisk tvättstuga och en del förråd för ännu mer förvaring.

Här har man gjort stora investeringar som nytt tak, nya fönster, dränering och installation av bergvärmepump för att nämna några stora fördelar!

Tomtens baksida är inringad av grönskande häckar och gör den näst intill insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. Till huset hör också ett rymligt garage för en bil eller ytterligare förvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Gustafsson, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Daniel Hällblad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
Mäklare Daniel Hällblad, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
073- 867 18 50