Folketshusvägen 14

Degerhamn, Mörbylånga kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 169 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Energiklass
D
Driftkostnad
54 097 kr/år

Ditt helt egna hus för endast 10 300 kr i månaden!
Varmt välkomna till Folketshusvägen 14 i Södra Möckleby.

Här erbjuds nu en perfekt familjevilla på lugn gata om hela 6 rum och kök med dubbelgarage.
På entréplan finner du välkomnande hall som åt höger leder oss till bostadens kök med matplats. Angränsande ligger groventré. Vidare från hallen har du entréplanets sovrum och rakt över en gästtoalett. Nuvarande planlösning ger dig en härlig öppen planlösning i harmoni mellan middags del och vardagsrum. Här finns möjligheterna för den som behöver att göra ytterligare ett sovrum. På denna plats i bostaden finns en kamin installerad, perfekt komplement till luftvärmepumpen samt direktverkande elen. Du når även husets uterum/altan härifrån.
Vidare upp på övreplan har du ett trivsamt allrum samt 3 sovrum och bostadens badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från det större av sovrummen samt allrummet hittar du utgång till den charmiga joddlarbalkongen. Ett hem att bara flytta in i och allt eftersom kunna sätta din egna prägel på.
Trädgården är lummig och den platsbyggda poolen svalkar sommarens allra varmaste dagar. När dessa är förbi och höstmörkret kryper inpå finns det plats och utrymme att installera ett spabad för att fortsatt kunna njuta men då av ett värmande bad.

I Södra Möckleby finner du skola, förskola, livsmedelsbutik, pizzeria och bibliotek. En fin blombutik och även ett drivet föreningsliv är ytterligare något som uppskattas.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Kontakta mäklaren

Madeleine Jonsson

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mäklare Madeleine Jonsson, Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
070-776 18 98

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.