Sunderbyvägen 22

Södra Sunderbyn, Luleå kommun Se på karta

4 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1170 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
36 893 kr/år
Antal besök
12 930
Dagar på Hemnet
24

Välkommen till Sunderbyvägen 22 och denna vackra villa från 1934! Villan har genom åren renoverats både invändigt och utvändigt med bland annat nya 3-glasfönster (som bytts i omgångar), tilläggsisolering, ny fasad och en utbyggnad på ena långsidan, men har ändå bibehållit den ursprungliga charmen. Huset är belägen på en stor hörntomt omringad av grönskande träd och buskar, mitt i den gamla delen av Sunderbyn.

Här erbjuds du ett boende i två plan! Entréplan, som är försedd med vattenburen golvvärme, består av en praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder och annan förvaring om så önskas. Vidare inne i huset möts du av en otroligt vacker och öppen yta mellan vardagsrum och utbyggnaden som med en viss nivåskillnad bidrar till en mycket härlig känsla där rummet är omringad av stora och vackra fönster med spröjs! Här är en perfekt plats för socialt umgänge med plats för både matsalsbord och soffplatser. Vidare på entréplan finns bostadens rymliga kök från Marbodal som är fullt maskinellt utrustat. Gott om förvaring bakom lådor och skåp, samt i en skrubb. Ljust kakel som stänkskydd möter snygga bänkskivor i trä samt diskbänk i rostfritt, pricken över i:et är de vackra fönsterna som vetter åt två väderstreck. Från köket nås husets altan som stäcker sig över delar av ena långsidan samt ena kortsidan. I anslutning till köket finns ett badrum med kakel och klinker som även har en tvättavdelning längst in. På entréplan finns även ett sovrum som i dagsläget används som kontor.

Bostadens övre plan består av ett öppet och ljust allrum som sedan möter 3 sovrum i varierande storlekar. Alla rum har mycket fint ljusinsläpp från stora fönster. Till sist finns ett badrum med våtrumsmatta och tapet i stilrena kulörer med behaglig eldriven golvvärme. Övre plan är försedd med både inbyggda garderober och klädkammare som utgör mycket bra förvaring.

På den stora grusade uppfarten som inrymmer flertalet bilar står det även en friggebod samt en äldre bod som utger mycket bra förvaring.

Södra Sunderbyn är ett mycket barnvänlig och populärt område ca 1,5 mil från Luleå centrum. Här finns lågstadieskolor (F-6), högstadieskola, förskola, ishall, sporthall och fotbollsplaner. Här bor du med närhet till älven och flera badplatser och gångavstånd till Sunderby Sjukhus.

Varmt välkommen att boka dig på visning av denna pärla! Bokning sker via Bjurfors hemsida, max 2 personer/sällskap.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Elvira Henriksson

Bjurfors Luleå
Mäklare Elvira Henriksson, Bjurfors Luleå
0709807711