Tellusvägen 3

Solbacka, Norrtälje Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
894 m²
Byggår
1975
Antal besök
2 553
Dagar på Hemnet
3

Högt och soligt beläget på lugna återvändsgatan Tellusvägen ligger denna väldisponerade och rymliga familjevilla om totalt ca 250 kvm. Entréplanet bjuder på rymliga umgängesytor med värmande eldstad, sovrum samt duschrum. På övre plan har man sin privata sfär med allrum, två generösa sovrum som med enkelhet kan delas av för den som önskar fler sovrum och även här ett duschrum. Källarplanet rymmer allrum, sovrum, tvättstuga, bastu, duschrum samt förråd.

Det lugna läget på återvändsgatan med cykelavstånd till centrala Norrtälje, grundskolor samt endast ca 100 meter till förskola, busshållplats och kort promenad till vackra strövområden utmed såväl Norrtäljeviken som norrut med Porshanken och alla dess stigar skapar tillsammans med det mycket hemtrevliga huset ett hem där det är enkelt att trivas.

Vacker och välskött trädgårdstomt som bjuder på många soltimmar. Här finns massor att erbjuda såsom vackra stensättningar, vinbärsbuskar, hallon, björnbär, blåbär, vindruvor och upphöjda odlingsbäddar för den odlingsintresserade. Uteplatser i olika väderstreck gör det möjligt att välja om du vill sitta i sol eller skugga. På tomten finns även friggebod samt garage.

TILLTRÄDE ÅRSSKIFTET.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrtälje

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.