Solbergavägen 5D

Solberga, Österåkers kommun Se på karta

7 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
218 m²
Tomtarea
2 083 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
54 873 kr/år
Antal besök
4 548
Dagar på Hemnet
14

Varmt välkomna till natursköna Solberga och denna trivsamma villa med många sovrum och dubbelgarage. Här bor du i lugn och harmoni med naturen som granne. Runt huset som är centralt placerat på tomten sträcker sig en grön och lummig trädgårdstomt i soligt läge som ger utrymme för såväl odling som lek och aktivitet.
Familjen känner sig hemma från första stund!

Här möter du en barnvänlig och toppmodern arkitektritad villa om 185 kvm med attraktiv öppen planlösning med 2.60 m i takhöjd och skapar en underbar plats som badar i vackert ljusinsläpp. Enstavigt parkettgolv i ek med genomgående vattenburen golvvärme vilket ger den bästa comfort. Vardagsrummet erbjuder även en braskamin i täljsten för maximal mysfaktor. Två dörrar leder ut till den generösa altanen med trädäck och ett SPA bad.

Det finns 5 sovrum, varav Master bedroom finns på övre plan och bjuder på en riktig hotellsvit-känsla! Två helkaklade badrum samt tvättavdelning med groventré.
Låga driftskostnader via bergvärme.

Stort dubbelgarage och ovan ett hus om 33 kvm med kök/vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum och inrett loft där det är plats för en säng. Perfekt till generationsboende, hyra ut eller egen företagare. Grusad uppfart för ytterligare bilar.

Uppvuxen lummig tomt med härliga gräsytor och planteringslådor att odla i. Här finns röda vinbär, svarta vinbär och ett potatisland. Lekstuga finns på tomten.

Fiber är installerat.

Med endast 5 kilometer till Åkersberga centrum bor du på en utmärkt belägen plats som inte lämnar något att önska! Till Skärgårdsstadskolan från F-åk 9 är det ca 5 minuter med bil och ca10 minuter med cykel.
Naturen ligger runt knuten och du hittar bla Traststsjöskogen, här finns många uppmärkta spår och leder.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker

Kontakta mäklaren

Catharina Ek

Mäklarringen Österåker
Mäklare Catharina Ek, Mäklarringen Österåker
0733-630 877

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.