Officersvägen 26

Sollentuna kommun Se på karta

8 495 000 kr

9 000 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
185 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 283 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
43 760 kr/år

Rymlig och ljus tvåplansvilla med stor och lättskött tomt!

I Vibys natur hittar ni denna rymliga och ljusa 2-plans villa i souterräng med stor och lättskött tomt. Carport, braskamin, bastu, solig uteplats och balkong.

På entréplan finns det två ingångar. Välkomnande och möblerbar hall med förråd, stor gillestuga med braskamin, två sovrum varav ett lätt kan göras om till två mindre sovrum. Tvättstuga med dusch och bastu. Gäst-wc och ett stort rum/förråd med VVB.

På övre plan finns det egen ingång från uteplats. Hall med ett litet förråd. Stort och ljust vardagsrum med fönster i tre väderstreck och utgång till balkong med utsikt mot skogsparti. Stort badrum med fönster. Ljust kök med utgång till balkong och matplats för 6-8 personer. Två stora och ljusa sovrum, varav ett med utgång till balkong och klädkammare.

Lugnt och barnvänligt område nära förskolor och skolor. Gångavstånd till Järvafältets naturområde med motionsspår, utegym, Överby Ridstall, cykelslingor, svampplockning och badsjöar. Även närhet till skidspår på både Sollentuna golfbana samt Bisslinge golfbana.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Kontakta mäklaren

Cherry Lindström

Svenska Mäklarhuset Sollentuna
Mäklare Cherry Lindström, Svenska Mäklarhuset Sollentuna
0735118228