Solängsvägen 4B

Sollentuna Solängen, Sollentuna Se på karta

7 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
791 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
30 183 kr/år
Antal besök
2 272
Dagar på Hemnet
8

Välkomna till detta generösa hus på 6 rum och kök med stora sociala ytor och två helkaklade badrum. Den härliga trädgården är välplanerad och har utrymme för rekreation och lek. Här finns gott om yta för den som vill anlägga en pool. Huset är beläget på en lugn gata med grönområden runt knuten.

På entréplan möts du av en ljus hall med klinker på golvet och god förvaring i garderober. Hallen leder vidare till en entréplanets alla rum. På under plan finner du tre sovrum, ett lekrum/kontor och ett stort badrum med badkar. Köket och vardagrummet är i anknytning till varandra och här finns det plats för den stora familjen. Köket i trä och vitt är i mycket gott skick. Köket är fullutrustat med separat kyl och frys, fläkt, diskmaskin, vinkyl och dubbelugn samt induktionshäll. Från vardagrummet når du uteplatsen och trädgården som har en lekvänlig gräsmatta, stor altan samt ett uterum.

På övervåningen finner du ett stort och trevligt allrum med öppen planlösning och väl tilltagna fönster som ger närkontakt med trädgården. I rummet får du plats med arbetshörna eller soffhörna.

Bostaden ligger i ett område med många bekvämligheter. På gångavstånd finner ni den nyöppnade Lidl. I området finns Rudbecks gymnasieskola och en alldeles nybyggd skola med låg-, mellan- och högstadium. Ytterligare några hundra meter bort ligger Sollentuna kulturskola för barn och unga. På promenadavstånd ligger Edsvikens trevliga stråk med konsthall, slott och en utsiktsplats med vy över hela Edsviken. Ett par minuter bort har ni även en härlig badplats vid Norrvikens strand.

I Sollentuna kommun finns många idrottsanläggningar. På gångavstånd finns både SATS och Sollentuna Rackethall, och vid Rudbecks gymnasium ligger Sollentuna simhall. Vid Norrviken har Sollentuna skridskosällskap sin verksamhet. Vintertid kan du hyra pjäxor och långfärdsskridskor och grilla korv över eldarna på isen. Väsjöns skidbacke med lift och snökanon ligger ett par kilometer bort. Sommartid finns härliga bad i flera insjöar på cykelavstånd.

På en kvart promenerar du till Häggviks pendeltågstation. Det finns goda bussförbindelser från huset till både Häggvik station och Sollentuna centrum.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.