Lövsta Grindstugan

Solvik, Eskilstuna kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
3 164 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
39 408 kr/år

Välkommen till detta smultronställe med anor från 1700-talet. En charmig allé av tujor tar dig genom trädgården till bostaden. Här hittar vi en rödmålad villa med vita knutar, snickarglädje runt fönster och på fasaden. Huvudbyggnaden på totalt 184 kvm erbjuder kök, matsal och tre sovrum. Vidare finns även två badrum, kontor och ett vardagsrum med högt i tak och härlig rymd. Huset är tillbyggt och erbjuder många vinklar och vrår som tillsammans med en variation i färg- och materialval gör huset extra charmigt. Det finns tre kaminer i huset som bidrar med härlig värme och mysfaktor.

På den stora tomten om drygt 3000 kvm hittar vi flera byggnader såsom gäststuga, förråd, garage, carport och en byggnad innehållandes tvättstuga och dusch. Utöver detta erbjuder denna mysiga fastighet ett växthus, hönshus och en fantastiskt vacker trädgård med flera ställen att vila upp sig på. Här finns uteplatser i alla väderstreck, både med och utan tak, i anslutning till huset och in bland växterna med skifferstenar under fötterna. Trädgården bjuder på vackra planteringar och bärbuskar. Här bor du lugnt och avskilt med gott om utrymmen för exempelvis djurhållning eller bilintresse. En unik fastighet som måste upplevas på plats! Kommunalt VA och friköpt tomt.

I Solvik bor du i en Mälarnära idyll endast några kilometer från Torshälla och en knapp mil från Eskilstunas centrala delar. I Torshälla finns de flesta bekvämligheter såsom restauranger, bibliotek och flera välsorterade matvarubutiker, förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. Vidare finns välrekommenderade Mälarbadens golfklubb i närheten och bredvid golfbanan finns restaurangen Mälarbadens Sjökrog. Här bor du lantligt men endast ett stenkast från alla de bekvämligheter som städerna erbjuder.

Varmt välkommen att boka visning hos oss!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Amanda Hed

Eskils Fastighetsförmedling
Mäklare Amanda Hed, Eskils Fastighetsförmedling
073-0244556