Ängsvägen 15

Söråker, Timrå kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
100 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
836 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
40 500 kr/år
Antal besök
4 525
Dagar på Hemnet
12

Välkomna hem till Ängsvägen 15!

Här finns en helrenoverad villa utöver det vanliga. Utbyggnad och ändrad planlösning gör bostaden modern och spännande.

Övre planet har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Som en förlängning av vardagsrummet nås den stora balkongen i soligt söderläge som tack vare sitt ytterläge i området är fri från insyn. Våtutrymmet på detta plan blev färdigrenoverat för bara någon vecka sedan och är smakfullt renoverat med stora marmorplattor. Bastun har stora glaspartier och välplacerad belysning. På denna våning finns även 2 rymliga sovrum med flertalet garderober.

Den inredda källaren har ett mycket stort bad- och duschrum med kakel/klinker samt ett stort bubbelbadkar för 2 personer. Här finns ytterligare ett rymligt sovrum med fina förvaringsmöjligheter samt ett allrum perfekt för mysiga tv-kvällar.

Hörntomten är uppväxt med perenna växter och har flera uteplatser. Garage, stor vedbod och nybyggd friggebod underlättar när ni vill förvara saker och skydda dem från väder och vind.

Området är mycket barnvänligt och gränsar mot stora grönområden. I närheten finns den fina 2,5 km långa strandpromenaden som erbjuder småbåtshamn, långgrund badstrand, grillplatser, parkbänkar mm. Vägen är belyst och här kan barnvagnar och rullstolar dras, cyklar rullas och hundar motioneras. En idyll som sköts som ett parkliknande område.

I Söråker finns flertalet förskolor, grundskola åk F-9 samt mycket fina idrottsmöjligheter. Välkända Söråkers Folkets hus erbjuder evenemang året om.

Välkomna hem till er nya bostad!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Ingela Lundgren

Bjurfors Sundsvall
Mäklare Ingela Lundgren, Bjurfors Sundsvall
070-685 15 58