Costa del Sol, Marbella

Spanien

1 790 000 euro
VillaVilla

Villa i Marbella, Costa del Sol!
Majestätisk villa belägen frontline golf i en lyxig Golf and Country Club i Marbella.
Denna imponerande och vackert utformade villa har konstruerats för att maximera ljusinsläeppet genom golv till tak fönster i ett flertal av rummen.
Denna imponerande villa når du antingen via en gated uppfart som tar dig rätt in i det stora underjordiska garaget eller vid trappan som är omgedd av antika pelare på framsidan av huset.
På bottenvåningen i villan finns det en ljus och rymlig lounge med tillgång till terrasser, pool och trädgårdar. Loungen är uppdelad i en mer formell del med utsikt rätt ut i trädgården genom de höga fönsterna l tak välvda fönster och en till mer informell TV och hemunderhållnings del med öppen spis.
Villan har dessutom en stor matplats som öppnar upp mot en utomhus bbq och matplats, terrassen och poolen. Bakom matsalen ligger köket, som har fantastisk utsikt mot La Concha berget, som har extern åtkomst till den täckta uteplatsen. På denna våningen finns en svit med ett sovrum som är perfekt för gäster eller live-in personal.
På övervåningen har du 4 sovrum, 2 badrum och en master sovrums-svit med badrum en-suite och egen lounge med golv till tak fönster som maximerar havsutsikten och golfutsikten. Trädgårdarna och terrasserna, som lätt kan nås via vardagsrummet, matsal och kök, erbjuder på grund av sin mognad avskildhet från nära grannar.
Beläget nära till alla bekvämligheter, 10min från Puerto Banus och Marbella och ca 50min från Malaga flygplats.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Tomtarea
1 630 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
2 000 kr/år
Byggår
2010

Statistik

173
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 279 dagar sedan, den 22 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips